Analýza stakeholderů malých a středních podniků - Slabá, Marie
Práca R. Edwarda Freemana: Strategic management - A stakeholder approach, dôležitý medzník v oblasti stakeholder manažmentu. Riadenie vzťahov so stakeholdermi. Výskum zameraný na niekoľko hypotéz, ktoré sa týkajú vzťahov malých a stredných podnikov so stakeholdermi. Výsledky dotazníkového výskumu v ČR.