Výkaz komplexného výsledku a výkaz ziskov a strát podľa IFRS pre malé a stredné podniky 2/10 minimálne požiadavky - Ješš, Michal, 1986-
Informácie týkajúce sa minimálnych požiadaviek pre zostavenie výkazu komplexného výsledku a výkazu ziskov a strát podľa IFRS pre malé a stredné podniky. Nevylučuje sa možnosť pridania doplňujúcich riadkových položiek a medzisúčtov, pokiaľ sa touto prezentáciou zvýši zrozumiteľnosť finančnej výkonnosti účtovnej jednotky.