Výkaz o finančnej situácii podľa IFRS pre malé a stredné podniky 8/10 členenie vlastného imania a rezerv - Ješš, Michal, 1986-
Štandard definujúci podmienky pre dodatočné členenie vlastného imania vo výkaze o finančnej situácii alebo v poznámkach.