Malé a střední podniky a podnikatelské sítě - Fiala, Roman
Význam malých a stredných podnikov. Integrácia podnikov do sieťových organizácií najrôznejšieho charakteru. Typológia sietí malých a stredných podnikov. Model centralizovanej siete a decentralizovanej siete podľa Starkeya. Príklad znázornenia statickej siete. Príklad znázornenia dynamickej siete.