Nielen výber prestížnych značiek prináša úspech - Palfiová, Anna
Perspektívy nákupných centier na Slovensku - informácie z diskusného stretnutia. Lokalita určuje správanie zákazníkov. Ako vytvoriť prijateľnejšie podmienky pre nájomcov.