Zmeny financovania záujmových krúžkov od januára 2013 - Neupauerová, Zuzana
Prideľovanie finančných prostriedkov na krúžky podľa počtu detí s trvalým pobytom bez ohľadu na to, či sa v obci nachádza centrum voľného času. Novela zákona o financovaní škôl, ktorá má byť v platnosti od 1. januára 2013.