Pracovná pohotovosť a jej odmeňovanie - Mačuha, Miroslav
Definícia pracovnej pohotovosti a jej členenie. Posudzovanie času pracovnej pohotovosti na pracovisku. Nároky zamestnanca za pracovnú pohotovosť na pracovisku. Čerpanie náhradného voľna za čas pracovnej pohotovosti. Mzda za pracovnú pohotovosť. Pracovná pohotovosť mimo pracoviska. Výkon práce počas pracovnej pohotovosti. Obmedzenia pri pracovnej pohotovosti. Príklady z praxe.