Vláda súdruhov miliardárov - Pressburg, Adrian Peter
Najľudnatejšia krajina sveta vymenila vládnucu komunistickú garnitúru. Nové zloženie Stáleho výboru Politbyra KS Číny. Svetová finančná kríza a program začleňovania Číny do systému globálnej ekonomiky.