Trpaslík medzi obrami: komu pomáha SlovakAid? - Mesík, Juraj
Slovensko ako poskytovateľ oficiálnej rozvojovej pomoci. Prehľad toku prostriedkov slovenskej rozvojovej pomoci v roku 2010. Pomoc pre balkánske krajiny a východnú Európu. Slovenská rozvojová pomoc v Afrike. Hodnotenie rozvojovej pomoci Indexom nasadenia pre rozvoj. Ďalšie možnosti rozvojovej pomoci. Problém profesionálnej kompetentnosti aparátu slovenskej oficiálnej rozvojovej pomoci.