Procesný prístup v riadení dopravného podniku - Hrašková, Dagmar
Prechod dopravného podniku na procesnú koncepciu riadenia vyžaduje dôkladné preskúmanie vzťahov vo vnútri podniu, silných aj slabých stránok a porovnanie s konkurenciou. Ak chcú dopravné podniky uspieť na trhu musia spĺňať požiadavky, ktoré sa kladú na poskytovanie dopravných služieb.