Geomarketingové systémy na odhad trhu - Hasan, Jamal
Vedná disciplína geomarketing, geomarketingové systémy. Prínos geomarketingu pre firmy. Analýza nákupného správania vysokoškolsky vzdelaných ľudí, ich preferencie vo výbere maloobchodných predajní, zistenie spôsobu dopravy na území Bratislavy, výšky príjmu a nákupné dni. Údaje budú využité pre vytvorenie efektívnej marketingovej a komunikačnej kampane. Vďaka grafickému zobrazeniu rozmiestnenia spotrebiteľov a zákazníkov nákupných centier sa dá jednoducho zostaviť komunikačný mix.