Vývoj míry nezaměstnanosti a testování její závislosti na počtu obyvatel v okrese České Budějovice - Petrách, Filip
Štatistická analýza priamej závislosti vývoja miery nezamestnanosti na vývojovom trende počtu obyvateľstva v produktívnom veku v okrese České Budejovice.