Navrhované zmeny v zákone o rozdeľovaní výnosu dane z príjmov územnej samospráve od 1.1.2013 - Neupauerová, Zuzana
Návrh nariadenia vlády Slovenskej republiky, ktorým sa mení a dopĺňa nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 668/2004 Z. z. o rozdeľovaní výnosu dane z príjmov územnej samospráve vypracovalo Ministerstvo financií SR v spolupráci s Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu SR v nadväznosti na prijatie zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 597/2003 Z. z. o financovaní základných škôl, stredných škôl a školských zariadení v znení neskorších predpisov a ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 596/2003 Z. z. o štátnej správe v školstve a školskej samospráve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.