Konflikt ako konštruktívny prvok politického procesu z pohľadu teórie pluralizmu - Králik, Ján
Charakteristické črty modelu pluralizmu. Pluralizmus a vnímanie konfliktu. Riešenie konfliktov v praxi územnej samosprávy, tendencie. Konflikt ako kríza pluralizmu vo verejnej politike. Pluralizmus a zmeny etických pravidiel v kocepte verejnej správy.