Mezinárodní zdanění příjmu - Pečenková, Lucie
Problematika zdaňovania príjmov plynúcich zo zahraničia českým fyzickým a právnickým osobám a príjmy plynúce zahraničným subjektom z Českej republiky. Základné otázky medzinárodného zdaňovania.