Perspektivy demografického vývoje muslimů v Evropě - Strnad, Štěpán
So vzrastajúcim počtom príslušníkov moslimských komunít v európskych krajinách silnejú tiež požiadavky na zohľadnenie ich kultúrných a spoločenských hodnôt v právnych systémoch európskych štátov.