Postmodernita a suverenita ako faktor zmien v medzinárodných vzťahoch - Skalická, Monika
Moderný štát, postkoloniálny štát, postmoderný štát. Suverenita v postmodernom svete. Supranacionalita a zvrchovanosť členských štátov EÚ.