Kvóty pre ženy vo funkciách: absurdita či rovnoprávnosť? - Rogalska, Karin
Európska komisia odložila hlasovanie o plánovaných kvótach pre ženy v predstavenstvách podnikov kótovaných na burze. Viaceré krajiny uviedli, že ich zavedenie zablokujú.