Podpora podnikateľov prostredníctvom stimulov - Eliaš, Ladislav
Podnikatelia si môžu pri svojej podnikateľskej činnosti uplatniť rôzne formy stimulov. Správne určenie a následná identifikácia stimulov môžu pomôcť pochopiť celý proces a prispieť k zefektívneniu podpory podnikateľskej činnosti na Slovensku. Znalosť stimulov môže poskytnúť vhodnú pomôcku pre samotných manažérov a vlastníkov podnikov ako aj pre poskytovateľov podpory.