Slovenské stavebníctvo a kríza - Grznár, Miroslav
Vývoj a riešenie obmedzení investičných procesov, produkcie a tržieb slovenského stavebníctva počas krízového obdobia. Hľadanie nových projektov pre stredné a malé stavebné podniky. Veľké infraštruktúrne projekty pripravované vládou a financované z fondov EÚ.