Budovanie a riadenie hodnoty značky v praxi zahraničných podnikov - Majerová, Jana
Vybrané problémy manažmentu značky v zahraničí. Hodnotenie značiek vo svete. Najlepšie hodnotené značky podľa spoločnosti Interbrand v roku 2011.