Kríza ako súčasť životného cyklu podniku - Papulová, Emília
Nedôslednosť a nepružnosť podniku pri uskutočňovaní zmien spôsobuje postupné vzďaľovanie sa od reálneho prostredia, a tým sa umožňuje prehlbovanie krízového stavu vo vnútri podniku. Zmeny prebiehajúce v podniku a etapy ozdravovania podniku.