Základy komoditného obchodovania - Badura, Peter, 1978-
Charakteristika komoditného obchodovania. Zoznam obchodovaných aktív, ktoré patria na futures trhy. Podmienky pri obchodovaní konkrétnej komodity presne zachytené v tzv. "špecifikácii kontraktov". Zarábanie na cenových zmenách. Traderi a hedgeri.