Analýza čerpania štrukturálnych fondov EÚ v samospráve Slovenskej republiky - Bergendi, Tomáš, 1984-
Samospráva a jej postavenie v regionálnom rozvoji v kontexte čerpania štrukturálnych fondov EÚ. Analýza čerpania štrukturálnych fondov v celoslovenskom ponímaní. Analýza čerpania štrukurálnych fondov v Trnavskom a Nitrianskom samosprávnom kraji.