Bankové produkty pre dôchodcov - Smolková, Marína
Dôchodcovia ako trhový segment. Ponuka bankových produktov pre dôchodcov. Porovnávanie ponuky balíkov služieb s využitím pre dôchodcov. Spotrebiteľské správanie dôchodcov vo vzťahu k bankovým službám na Slovensku.