Využitie procesného modelovania v riadení ľudských zdrojov - Blštáková, Jana, 1980-
Strategické riadenie ľudských zdrojov ako výzva v súčasnosti, nevyhnutnosť v budúcnosti. Procesná orientácia – podpora strategického významu riadenia ľudských zdrojov. Využitie procesného modelovania pre podporu strategického významu riadenia ľudských zdrojov.