Legislatívny vývoj v oblasti poskytovania úľav pri zdaňovaní príjmov právnických osôb v SR - Ďurinová, Ivona, 1964-
Legislatívny vývoj v oblasti poskytovania úľav pri zdaňovaní príjmov právnických osôb. Niektoré úľavy na dani, ktoré boli právne upravené v období pred zavedením tzv. rovnej dane, ako aj po jej zavedení.Pozitívne i negatívne vplyvy daňových úľav.