Etické minimum ľudského kapitálu podniku - Dubcová, Gabriela, 1968-
Podstata etického minima ľudského kapitálu podniku. Štruktúra etického minima ľudského kapitálu podniku. Európska sociálna charta. Legislatíva Slovenskej republiky a komunitárne právo EÚ pre etické minimum. Novela Zákonníka práce posilňujúca istoty a práva zamestnancov.