Oligarchická manipulácia svetového (ne)poriadku - Pauer, Jozef
Súčasná kríza, ktorá je výtvorom svetovej oligarchie, stojí pred nami ako výzva na sebareflexiu. Progresívna dynamika a snaha porozumieť skutočnej politike či globálnej stratégii.