Dilema spontánního řádu produktivního systému - Mikoláš, Zdeněk
Problematika teórie ekonomických cyklov konkurenčného potenciálu, inovačného dynamizmu, racionalného vývoja a spontánného poriadku produktívnych systémov (firiem).