Nation-states as investors in globalized world - Jiránková, Martina
Globálna nerovnováha a jej súvislosti s rozmachom suverénnych fondov na konci 21 storočia. Aktuálne trendy v oblasti suverénnych fondov, ich typy, veľkosti a ciele. Otázky potreby regulácie suverénnych fondov.