Vybrané aspekty optimalizácie kapitálovej štruktúry - Ďurana, Lukáš
Možnosti optimalizácie kapitálovej štruktúry podniku. Faktory, ktoré ovplyvňujú optimálne finančné rozhodovanie. Rozhodujúci bod indiferencie. Náklady finančnej tiesne a ich vplyv na podnikový majetok. Financial leverage - finančná páka. Rentabilita vlastného kapitálu.