Inštitucionálny rozmer krízy v eurozóne - Fifeková, Elena
Zhodnotenie vybraných aspektov inštitucionálneho rámca na vznik, prehlbovanie a riešenie problémov v eurozóne. Potreba vytvorenia efektívneho systému regulácie, dohľadu nad finančným sektorom eurozóny a nástrojov, ktoré umožnia včas identifikovať finančnú zraniteľnosť jednotlivých krajín.