Uznávanie na výkon slobodného povolania príslušníkov tretích krajín - Foltínová, Alžbeta
Vysvetlenie základných pojmov problematiky. Uznávanie kvalifikácie z hľadiska právnej úpravy Európskej únie. Uznávanie kvalifikácie z hľadiska právnej úpravy Slovenskej republiky. Uznávanie kvalifikácie na účely výkonu zdravotníckych povolaní v SR.