Metódy vedeckej práce v disciplínach ekonomiky, manažmentu a financií podniku - Grznár, Miroslav
Význam poznania a praktického ovládania metód pri písaní záverečných prác v ekonomických odboroch. Všeobecné metódy vedeckej práce. Metóda dotazníkového prieskumu. Kvantitatívne metódy. Komparatívne metódy. Behaviorálne metódy. Hypotéza v dizertačnej práci. Používanie metód vedeckej práce.