Firma by mala fungovať ako človek, ktorý chce dlho žiť - Jarošová, Jana
Základom firmy je dobrá stratégia. Starajte sa o svoju firmu. Kaizen japonská filozofia zameraná na trvalé zlepšovanie. Firma potrebuje lídra. Lídri si musia získavať svojich ľudí. Komunikácia, starostlivosť o zamestnancov.