Oprávnenie rozpočtových organizácií podľa zákona o rozpočtových pravidlách - Veverková, Ingrid
Oprávnenie rozpočtovej organizácie vykonávať podnikateľskú činnosť a združovať prostriedky, s ktorými rozpočtová organizácia hospodári. Tieto oprávnenia sú pre rozpočtovú organizáciu vymedzené v zákone č. 523/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. Ilustračné príklady.