Recenzia na publikáciu The Black Swan - Baumöhl, Eduard, 1982-
Autor recenzie označuje knihu za pozoruhodné dielo. Ide o zmes populárno-náučne napísanej odbornej literatúry z ekonómie, rizika a vedeckého skúmania, filozofických úvah a epistemológie.