Účtovníctvo obcí v procese jeho harmonizácie na Slovensku - Kovalčíková, Antónia
Výsledky analýzy účtovníctva obcí vo vývoji účtovníctva na Slovensku od roku 2003 až doteraz. Mezinárodné účtovné štandardy pre verejný sektor a analýza účtovníctva obcí v procese jeho harmonizácie.