Kríza kráti benefity - Pokojná, Katarína
História vzniku benefitov vo Veľkej Británii. Uprednostňovanie tzv. kafetéria systému. Poskytovanie benefitov v niektorých veľkých spoločnostiach. Finančné benefity - pätina zo všetkých poskytovaných výhod v SR. Benefity v Českej republike. Vplyv krízy na zníženie poskytovania benefitov. Preferovanie benefitov, ktoré nepredstavujú pre firmu priame náklady. Vývoj vybraných benefitov (2008-2012).