Individuálna účtovná závierka v štátnej správe a samospráve - Majorová, Miriam
Zostavenie individuálnej účtovnej závierky je procesom, ktorý pozostáva z viacerých činností – prípravných prác. Až po ich ukončení a po uzatvorení účtovných kníh bude účtovná závierka poskytovať jej čitateľovi úplný a pravdivý obraz o skutočnostiach, ktoré boli predmetom účtovania bežného účtovného obdobia. Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla.