Metódy zážitkovej edukácie v príprave budúcich manažérov - Hlásna, Slávka
Charakteristika zážitkového vzdelávania. Vplyv zážitkovej edukácie na rozvoj človeka. Metódy využívané v zážitkovom vzdelávaní. Príprava budúcich manažérov. Tréningový program spoločnosti Develor. Prínosy zážitkového učenia.