Problematika a význam klasifikácie vín oblasti Bordeaux z roku 1855 - Hutera, Milan
Investovanie do vína ako špecifický druh alternatívneho investovania. Vznik a problematika klasifikácie z roku 1855. Klasifikácia červených vín oblasti Médoc z roku 1855. Klasifikácia vín oblasti Bordeaux podľa Thomasa Jeffersona z roku 1787. Problematika neaktuálnosti klasifikácie z roku 1855. Prehodnotenie klasifikácie na základe ratingu someliérov. Prehodnotenie klasifikácie na základe predajných cien. Problematika nekompletnosti klasifikácie.