Recenzia na publikáciu Financial engineering and computation. Principles, mathematics, algorithms - Výrost, Tomáš, 1978-
Recenzia na učebnicu zameranú na metódy, výpočtové postupy a algoritmy na riešenie úloh spojených s finančným investovaním.