Tvorba a riadenie imidžu strednej školy - Vojtovič, Sergej
Dokončenie článku z predchádzajúceho čísla o tvorbe imidžu strednej školy. Význam a potreba cieľavedomého riadenia procesu tvorby imidžu a jeho význam pre inštitúcie alebo osobnosti.