Klastre a ich vplyv na konkurencieschopnosť podnikov - Jamnický, Peter
Klastre ako nová možnosť investovania a priemyselného rozvoja regiónov. Východiská a podmienky pre vznik klastrov. Rozvoj klastrov na Slovensku. Strojársky klaster vo Zvolene v rámci regionálnej inovačnej stratégie Banskobystrického samosprávneho kraja založený v septembri 2008.