Recenzia na publikáciu Introduction to real analysis - Výrost, Tomáš, 1978-
Recenzia na učebnicu, ktorá sa venuje matematickej analýze. Učebnica je rozdelená do jedenástich kapitol. Je vhodná aj pre samoštúdium.