Úloha školy v prevencii sociálno-patologických javov rodina + škola = spoľahlivý tandem - Niklová, Miriam
Dokončenie článku z predchádzajúceho čísla, ktorý poukazuje na význam a konkrétne úlohy školy v rámci prevencie sociálno-patologických javov u detí a mládeže.