Kultúrne a motivačné aspekty výkonového odmeňovania - Joniaková, Zuzana, 1970-
Význam výkonového odmeňovania zamestnancov. Výkonové odmeňovanie v súvislosti s rozličným kultúrnym prostredím. Motivačné aspekty výkonového odmeňovania.