Balanced scorecard v strategickom riadení - Jurenková, Dana
Definícia Balanced scorecard. Perspektívy BSC. Podniková stratégia a dosiahnutie cieľov. Previazanosť BSC s víziou spoločnosti. Stanovenie KPI (key performance indicators). Prínosy BSC.